Hoveniersbedrijf Jaap de Vries

De groenspecialist bij de aanleg van het onderhoud aan uw tuin

Tuin onderhoud

Het onderhouden van een tuin is een arbeidsintensieve en tijdrovende klus. Hoveniersbedrijf Jaap de Vries zorgt ervoor dat middels het verrichten van de juiste werkzaamheden per seizoen, uw tuin het gehele jaar rond in topconditie verkeerd.

Tuinonderhoud

Ieder seizoen vraagt om verschillend onderhoud. Om deze reden is het maken van een onderhoudsplan voor uw tuin een goed idee. Hoveniersbedrijf Jaap de Vries maakt graag een onderhoudsplan met u, waarbij er gekeken wordt welke werkzaamheden er per seizoen zijn in uw tuin. 

Werkzaamheden

Hoveniersbedrijf Jaap de Vries voert diverse onderhoudswerkzaamheden uit voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Meestal doen we dit via een periodiek onderhoudscontract, maar ook voor incidentele opdrachten kunt u met mij contact opnemen. En vraag mij naar de mogelijkheden.

Werkwijze

Advies

Plan opstellen

Uitvoering

Reiniging van algen, mos en onkruid

Reinigen met heet water is de meest kosteneffectieve en efficiënte niet-chemische onkruidbestrijding methode op de markt. Daarnaast is deze methode beter voor het milieu dan de standaard alternatieven omdat, er geen verbranding plaatsvind ofwel met chemicaliën wordt gespoten.

Ziet u een samenwerking wel zitten?

Kom in contact met hoveniersbedrijf Jaap de Vries

Woont u in Akersloot of omgeving en bent u op zoek naar een hovenier? Dan zit u hier goed. Van onderhoud tot complete tuinontwerpen, ik help u graag verder.

Wilt u een afspraak maken voor bijvoorbeeld tuinonderhoud? Neem dan telefonisch contact met mij op of vul het contact formulier in.

Contactgegevens

Mail mij voor vrijblijvend advies

We spammen niet en respecteren je privacy. Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.