Hoveniersbedrijf Jaap de Vries

De groenspecialist bij de aanleg van het onderhoud aan uw tuin

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin vraagt om vakmanschap. Of het nu gaat om een nieuw ontwerp of de renovatie van een bestaande tuin. Hoveniersbedrijf Jaap de Vries verzorgd het gehele aanlegtraject van ontwerp tot de uitvoering met het oog op de omgeving en klant specifieke wensen.

Tuinaanleg is maatwerk

Bij het ontwerpen van een tuin worden verschillende diciplines toegepast. Het begint allemaal met een goed gesprek wat vervolgens omzet wordt in een plan aanpak. Hierin verwerken wij uw wensen en aan de hand daarvan maken wij een ontwerp en een beplantingsplan. Wij houden natuurlijk rekening met uw wensen, budget, woning, richtlijnen en de grond- en omgevingseigenschappen. Zo zorgen wij ervoor dat u jaren lang kunt genieten van uw (droom)tuin!

Werkzaamheden

Naast de aanleg en renoveren van complete tuinen verrichten wij ook losse tuinwerkzaamheden. Of het nu om een voor- en of achtertuin gaat, of een bedrijfstuin. Soms zijn kleine aanpassingen al voldoende voor het vergroten van het tuingenot.

Deze werkzaamheden kunnen bestaan uit het vernieuwen van de beplanting, bestrating, gazon/kunstgras en tuinafscheidingen.

Onderhoud

Een tuin heeft ook na de oplevering aandacht nodig, bijvoorbeeld: het snoeien van hagen, beplanting en bomen. Hoveniersbedrijf Jaap de Vries maakt graag een onderhoudsplan met u, waarbij er gekeken wordt welke werkzaamheden er gedaan moeten worden. Zo zorgen wij ervoor dat uw tuin het hele jaar rond in topconditie is. En u weer kunt genieten van uw tuin.

Werkwijze

Advies

Het is van groot belang dat het nieuwe ontwerp past bij u, de omgeving en bij uw gebruik. Om deze reden maak ik graag een afspraak met u, om uw wensen in kaart te brengen en tevens de huidige situatie te analyseren. Zodat ik u een gedegen advies kan geven, afgestemd op uw situatie.

Ontwerp

Na het kennismakingsgesprek wordt een ontwerptekening gemaakt zodat het visuele plaatje voor u duidelijk wordt. De juiste materiaal- en beplantingskeuze is natuurlijk van groot belang. Hier maken we in samenspraak een keuze in. We gaan pas aan de slag zodra u tevreden bent met het plan.

Uitvoering

Wanneer het ontwerp volledig naar wens is, is het tijd om uw tuin te realiseren. In samenspraak zal er een startdatum worden ingepland. Waarbij gekeken wordt wanneer het u goed uitkomt maar ook naar specifieke factoren, bijvoorbeeld het aanplanten. Ik streef ernaar om het project binnen het tijdsbestek af te ronden.

Beplanting voor binnen

Interieurbeplanting helpt de luchtkwaliteit binnen uw bedrijf of huis te verbeteren. Meer planten binnen leidt tot minder CO2-concentratie en een minder droge lucht. Het resultaat; een prettigere en gezondere werk- of leefomgeving. En bovendien ziet het er ook gewoon stuk gezelliger uit.

Beplanting voor buiten

De eerste indruk van uw tuin wordt grotendeels bepaalt door de beplanting. Maar beplanting is niet alleen mooi om naar te kijken, het heeft ook een luchtzuiverende werking en maakt de mens gelukkiger. Een groene omgeving straalt rust uit, waardoor mensen zich vaak optimistischer en ontspannen voelen.

Ziet u een samenwerking wel zitten?

Kom in contact met hoveniersbedrijf Jaap de Vries

Woont u in Akersloot of omgeving en bent u op zoek naar een hovenier? Dan zit u hier goed. Van onderhoud tot complete tuinontwerpen, ik help u graag verder.

Wilt u een afspraak maken voor bijvoorbeeld tuinonderhoud? Neem dan telefonisch contact met mij op of vul het contact formulier in.

Contactgegevens

Mail mij voor vrijblijvend advies

We spammen niet en respecteren je privacy. Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.